Gratis plan van aanpak

Kandidaat garantie

Commitment in samenwerking

Jij herkent een van deze frustraties.

 • Je wilt je bedrijf laten groeien maar je hebt een personeelstekort

 • Je hebt de vacaturetekst op je website, maar krijgt weinig sollicitaties

 • Of de sollicitaties die je krijgt passen niet binnen het gewenste profiel

 • De HR-afdeling heeft te weinig tijd om te focussen op recruitment

 • En alle andere collega’s hebben ook geen tijd

 • Je mist kennis op het gebied van recruitment

Tijd voor een nieuwe aanpak.

Zonde van de tijd al die frustratie. Start binnen 1 dag met ons 3 stappen werving & selectie aanpak. Zo zorgen we samen dat jouw vacatures ingevuld worden en kun jij verder bouwen aan je bedrijf!

Van een bakje koffie is nog nooit iemand minder geworden ;)

Hoe we de werving aanpakken.

1.

Maak een afspraak

We nemen samen jouw wensen
door en stellen gratis een plan
van aanpak op.

2.

Start werving & selectie

We nemen het werk voor
jou uit handen.

3.

Onboarding nieuwe collega

Gefeliciteerd!
Je nieuwe collega kan
aan de slag!

We hebben iedere maand slechts plek voor een aantal opdrachten, dus wees er snel bij!

Wij begrijpen dat het veel inspanning kost
goed personeel te vinden.

De afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan honderd klanten aan nieuwe collega’s geholpen.

Pakketten en prijzen.

1 vacature

Vanaf

€ 895,-

Wat kun je verwachten?
 • Betaal een opstartbedrag van €895, daarna betaal je een vast bedrag afhankelijk van de functie en ervaring.

 • Wij nemen de volledige werving uit handen, inclusief schrijven van vacaturetekst en adverteren.

 • Geen kandidaten aangeleverd binnen 4 weken? Dan krijg jij het volledige opstartbedrag terug. Dat is onze kandidaten garantie!

Meerdere vacatures

Vanaf

€ 1.360,-

Wat kun je verwachten?
 • Ideaal voor als je meerdere posities hebt op dezelfde vacature.

 • Betaal een opstartbedrag van €895, daarna betaal je een vast bedrag afhankelijk van de functie en ervaring.

 • Wij nemen de volledige werving uit handen, inclusief schrijven van vacaturetekst en adverteren.

 • Geen kandidaten aangeleverd binnen 4 weken? Dan krijg jij het volledige opstartbedrag terug. Dat is onze kandidaten garantie!

Daarom JPD.

Persoonlijk.

Altijd vaste een vast aanspreekpunt. Wij zijn meer dan een leverancier, we zijn jouw partner op het gebied van recruitment.

Vernieuwend.

We kijken buiten de gebaande paden om jou te helpen. Ons team is jong en dynamisch, altijd up-to-date van de nieuwste recruitment trends.

Growth mindset.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij geloven dat we samen kunnen blijven groeien door te blijven leren en verbeteren.

Wat klanten over ons zeggen.

Samenwerken met JPD voelt vertrouwd

“Ik werk al een aantal jaren samen met JPD. Wat ik heel fijn vind, is dat ze meedenkend zijn en altijd vooruitstrevend. Ze denken met mij mee. Daarnaast spreek ik altijd dezelfde collega’s en dat maakt het laagdrempelig om contact op te nemen met JPD. Ook ben ik zeer tevreden over de uitzendkrachten die JPD aan ons heeft geleverd. JPD kijkt naar de match tussen de cultuur van het bedrijf en de kandidaat, dat vind ik erg belangrijk.”

Albert Bosma, Productieleider
Oliehoorn

JPD denkt met ons mee

“We waren al een tijdje op zoek naar nieuwe collega’s om de planning rond te krijgen. Binnen korte tijd werden twee medewerkers geleverd, waar we ontzettend tevreden over zijn. Naast dat de nieuwe medewerkers goed zijn in hun werk passen ze ook goed in ons team. Dat is voor ons net zo belangrijk. JPD houdt bovendien regelmatig contact om kijken of we nog hulp nodig hebben. We zijn zeer tevreden met hun service en zullen in de toekomst weer contact opnemen als we personeel nodig hebben. Bedankt, JPD!”

Taeke Taekema, Planner
Industrial Cleaning Professionals

Maak een afspraak.

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen.

Blijf up to date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wat is werving en selectie.

Als jouw betrokken recruiter begrijpen wij bij JPD de unieke behoeften van jouw bedrijf. Onze expertise in werving en selectie zorgt ervoor dat we niet alleen de juiste vaardigheden identificeren, maar ook kandidaten vinden die passen bij de cultuur en doelen van jouw organisatie. Van het vinden van gekwalificeerd personeel tot het opbouwen van een succesvol team, wij zijn jouw partner in personeelswerving.

Het proces werving en selectie.

Hoe gaat het wervings- en selectieproces bij JPD Personeelsdiensten in zijn werk? Van het eerste contact tot het aannemen van de perfecte kandidaat, wij bieden inzicht in de stappen die we nemen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de juiste match vindt.

Bij JPD Personeelsdiensten beginnen we met een grondige analyse van jouw bedrijfsbehoeften, waarna we actief op zoek gaan naar geschikte kandidaten die hieraan voldoen. Zodra we een match hebben gevonden en beide partijen akkoord zijn, neemt jouw bedrijf de geselecteerde kandidaat direct in dienst, waardoor je snel kunt profiteren van een waardevolle aanwinst voor jouw team.

De voordelen van werving en selectie.

Ontdek hoe werving en selectie als service jouw bedrijf ten goede kan komen, Met deze voordelen biedt werving en selectie jou een effectieve en efficiënte oplossing voor het aantrekken van gekwalificeerd personeel, waardoor je je kunt concentreren op de groei en ontwikkeling van je organisatie:

Is werving en selectie de juiste keuze voor jouw bedrijf?

Als jouw betrokken recruiter begrijpen wij bij JPD Personeelsdiensten de unieke behoeften van jouw bedrijf. Onze expertise in werving en selectie zorgt ervoor dat we niet alleen de juiste vaardigheden identificeren, maar ook kandidaten vinden die naadloos passen bij de cultuur en doelen van jouw organisatie. Van het vinden van gekwalificeerd personeel tot het opbouwen van een succesvol team, wij zijn jouw partner in personeelswerving.

 • Efficiënt tijdsgebruik: Bespaar kostbare tijd doordat ervaren recruiters het zoek- en screeningproces van geschikte kandidaten voor jou uit handen nemen.

 • Professionele expertise: Maak gebruik van de diepgaande kennis en ervaring van onze wervingsprofessionals, die weten waar ze moeten zoeken en hoe ze de beste kandidaten kunnen identificeren.

 • Toegang tot uitgebreid netwerk: Ontvang toegang tot ons brede netwerk van potentiële kandidaten, inclusief actieve en passieve professionals die elders mogelijk niet beschikbaar zijn.

 • Ontlasting van administratieve lasten: Laat onze wervingsprofessionals de administratieve taken voor jou afhandelen, zoals het coördineren van sollicitatiegesprekken en het verwerken van contractuele zaken.

 • Kwalitatieve selectie: Ontvang zorgvuldig gescreende kandidaten die niet alleen voldoen aan de vereisten van de functie, maar ook passen bij de cultuur van jouw organisatie.

 • Flexibele ondersteuning: Pas onze wervingsdiensten aan op basis van de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf, van eenmalige projecten tot doorlopende ondersteuning.

Ontdek daarnaast onze andere personeelsoplossingen via uitzenden en payrolling.