Altijd een vast aanspreekpunt

Kandidaat garantie

Partners in recruitment

Jouw uitdaging, ons vak.

Personeel is het fundament van jouw organisatie. Je wilt de juiste mensen op de juiste plek zien te vinden. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Jij wilt je bezighouden met jouw onderneming, zonder teveel afgeleid te worden.

Het werven en selecteren van nieuwe collega’s kost veel tijd, bovendien is het niet jouw expertise. Wij begrijpen dat. Daarom helpen we jou bij een passende oplossing voor jouw recruitment uitdaging. Zo kun jij je focussen op jouw bedrijf en ben je volledig ontzorgd.

Onze diensten.

Recruitment marketing

De nieuwe manier om sollicitaties aan te trekken.

Lees meer

Werving & Selectie

Ontzorging van de werving met kandidaat garantie.

Lees meer

Uitzenden

Snel flexibel personeel aannemen en inzetten.

Lees meer

Payroll

Geen stress, wij verzorgen jouw salarisadministratie.

Lees meer


Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing?

Wat klanten over ons zeggen.

JPD denkt met ons mee

“We waren al een tijdje op zoek naar nieuwe collega’s om de planning rond te krijgen. Binnen korte tijd werden twee medewerkers geleverd, waar we ontzettend tevreden over zijn. Naast dat de nieuwe medewerkers goed zijn in hun werk passen ze ook goed in ons team. Dat is voor ons net zo belangrijk. JPD houdt bovendien regelmatig contact om kijken of we nog hulp nodig hebben. We zijn zeer tevreden met hun service en zullen in de toekomst weer contact opnemen als we personeel nodig hebben. Bedankt, JPD!”

Taeke Taekema, Planner
Industrial Cleaning Professionals

Samenwerken met JPD voelt vertrouwd

“Ik werk al een aantal jaren samen met JPD. Wat ik heel fijn vind, is dat ze meedenkend zijn en altijd vooruitstrevend. Ze denken met mij mee. Daarnaast spreek ik altijd dezelfde collega’s en dat maakt het laagdrempelig om contact op te nemen met JPD. Ook ben ik zeer tevreden over de uitzendkrachten die JPD aan ons heeft geleverd. JPD kijkt naar de match tussen de cultuur van het bedrijf en de kandidaat, dat vind ik erg belangrijk.”

Albert Bosma, Productieleider
Oliehoorn

Vacaturetekst generator.

Hulp nodig bij het schrijven van je vacaturetekst?
Ontvang onze unieke vacaturetekst generator waarmee je onbeperkt gratis vacatureteksten kunt opstellen.

Kennis van verschillende branches.

Het hebben van kennis in verschillende branches is erg waardevol. Het stelt ons in staat om verbanden te leggen, nieuwe ideeën te genereren en flexibel te zijn.

Logistiek
Productie
Schoonmaak
Horeca & retail
Administratie & HR
Marketing & Sales

Daarom JPD.

Persoonlijk.

Altijd vaste een vast aanspreekpunt. Wij zijn meer dan een leverancier, we zijn jouw partner op het gebied van recruitment.

Vernieuwend.

We kijken buiten de gebaande paden om jou te helpen. Ons team is jong en dynamisch, altijd up-to-date van de nieuwste recruitment trends.

Growth mindset.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij geloven dat we samen kunnen blijven groeien door te blijven leren en verbeteren.

Wij zijn trots op onze partners:

Maak een afspraak.

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen.

Veelgestelde vragen

We duiken diep in het proces, screenen cv’s, voeren interviews en doen achtergrond- en referentiechecks als dat nodig is. Ons doel? De beste match vinden die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Onze tarieven variëren op basis van de functie, industrie en andere specifieke eisen. We kunnen je alle details geven. Neem gerust contact met ons op, over het algemeen reageren we binnen 24 uur.

We begrijpen dat tijd soms krap is. We streven ernaar om binnen een bepaalde tijd frame geschikte kandidaten voor te stellen. De snelheid hangt af van de specifieke eisen van de vacature en de beschikbaarheid van gekwalificeerde kandidaten.

Wij hebben ruime ervaring in het leveren van personeel binnen verschillende industrieën en functies. Onze track record omvat succesvolle plaatsingen en tevreden klanten binnen jouw sector.

Wij bieden uitgebreid personeelsbeheer, inclusief aanwezigheidsmonitoring, prestatiebeheer en ondersteuning bij eventuele HR-gerelateerde kwesties. Ons doel is een soepele samenwerking tussen werkgever, uitzendkracht en ons bureau.

Zeker weten! We investeren in de ontwikkeling van uitzendkrachten door training en bijscholing aan te bieden. Zo zorgen we ervoor dat onze kandidaten voldoen aan de specifieke eisen van jouw bedrijf.

Natuurlijk, we kunnen je in contact brengen met andere bedrijven in vergelijkbare sectoren. Zo krijg je inzicht in onze prestaties en de ervaringen van andere werkgevers.

We begrijpen de urgentie van noodsituaties en hebben procedures om snel te reageren op onverwachte personeelstekorten. Ons doel is om flexibel te zijn en oplossingen te bieden die voldoen aan jouw behoeften.

Recruiter