Altijd een vast aanspreekpunt

Kandidaat garantie

Partners in recruitment

Jouw uitdaging, ons vak.

Personeel is het fundament van jouw organisatie. Je wilt de juiste mensen op de juiste plek zien te vinden. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Jij wilt je bezighouden met jouw onderneming, zonder teveel afgeleid te worden.

Het werven en selecteren van nieuwe collega’s kost veel tijd, bovendien is het niet jouw expertise. Wij begrijpen dat. Daarom helpen we jou bij een passende oplossing voor jouw recruitment uitdaging. Zo kun jij je focussen op jouw bedrijf en ben je volledig ontzorgd.

Onze diensten.

Recruitment marketing

De nieuwe manier om sollicitaties aan te trekken.

Lees meer

Werving & Selectie

Ontzorging van de werving met kandidaat garantie.

Lees meer

Uitzenden

Snel flexibel personeel aannemen en inzetten.

Lees meer

Payroll

Geen stress, wij verzorgen jouw salarisadministratie.

Lees meer


Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing?

Wat klanten over ons zeggen.

JPD denkt met ons mee

“We waren al een tijdje op zoek naar nieuwe collega’s om de planning rond te krijgen. Binnen korte tijd werden twee medewerkers geleverd, waar we ontzettend tevreden over zijn. Naast dat de nieuwe medewerkers goed zijn in hun werk passen ze ook goed in ons team. Dat is voor ons net zo belangrijk. JPD houdt bovendien regelmatig contact om kijken of we nog hulp nodig hebben. We zijn zeer tevreden met hun service en zullen in de toekomst weer contact opnemen als we personeel nodig hebben. Bedankt, JPD!”

Taeke Taekema, Planner
Industrial Cleaning Professionals

Samenwerken met JPD voelt vertrouwd

“Ik werk al een aantal jaren samen met JPD. Wat ik heel fijn vind, is dat ze meedenkend zijn en altijd vooruitstrevend. Ze denken met mij mee. Daarnaast spreek ik altijd dezelfde collega’s en dat maakt het laagdrempelig om contact op te nemen met JPD. Ook ben ik zeer tevreden over de uitzendkrachten die JPD aan ons heeft geleverd. JPD kijkt naar de match tussen de cultuur van het bedrijf en de kandidaat, dat vind ik erg belangrijk.”

Albert Bosma, Productieleider
Oliehoorn

Vacaturetekst generator.

Hulp nodig bij het schrijven van je vacaturetekst?
Ontvang onze unieke vacaturetekst generator waarmee je onbeperkt gratis vacatureteksten kunt opstellen.

Kennis van verschillende branches.

Het hebben van kennis in verschillende branches is erg waardevol. Het stelt ons in staat om verbanden te leggen, nieuwe ideeën te genereren en flexibel te zijn.

Logistiek
Productie
Schoonmaak
Horeca & retail
Administratie & HR
Marketing & Sales

Daarom JPD.

Persoonlijk.

Altijd vaste een vast aanspreekpunt. Wij zijn meer dan een leverancier, we zijn jouw partner op het gebied van recruitment.

Vernieuwend.

We kijken buiten de gebaande paden om jouw te helpen. Ons team is jong en dynamisch, altijd up-to-date van de nieuwste recruitment trends.

Growth mindset.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij geloven dat we samen kunnen blijven groeien door te blijven leren en verbeteren.

Wij zijn trots op onze partners:

Maak een afspraak.

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen.