We staan voor je klaar.

Gefeliciteerd met je nieuwe baan via JPD! We zijn erg blij met jou als nieuwe medewerker. Een nieuwe baan is spannend, dat begrijpen wij. Gelukkig helpen we je een handje om je eerste werkweken zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht je ons nodig hebben kun je ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Je kunt met ons bellen via 0512-538536 of je kunt ons een Whatsapp bericht sturen met je vraag.

Uitbetaling.

Zodra we je contract hebben afgerond, kun je je gewerkte uren invoeren in het Flexwerkersportaal. Onze backoffice stuurt je inloggegevens waarmee je kunt inloggen op flexwerker.com. De uren moeten elke week vóór maandag 08:00 uur worden ingevoerd, zodat ze op tijd kunnen worden uitbetaald. Let goed op de weeknummers waarin je de uren invoert en voer ze exclusief pauzes in. Als je de uren hebt ingevoerd, vink je het vakje aan de rechterkant bij ’totaal’ aan en klik je op ‘versturen’. Als je iets bent vergeten, neem dan contact met ons op en zorgen we ervoor dat het alsnog wordt toegevoegd.

Vakantiedagen.

Even lekker op vakantie? Goed idee! Vergeet dan niet om ook je vakantiedagen op te nemen. Dit kun je eenvoudig zelf regelen. Als je in je Flexwerkerportaal zit, klik je op het plusje links van je naam. Nu verschijnen er extra tabellen onder je uren. Onderaan vind je ‘vakantiedagen’, waar je je vakantie-uren kunt indienen. Je kunt je vakantiedagen terugvinden op je laatst ontvangen loonstrookje. In de kolom ‘Rechten’ staat hoeveel vakantiedagen je hebt in de vorm van het aantal uren. Je kunt je vakantiedagen aanvullen tot een totaal van 40 uren per week. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld 2 dagen van 8 uur hebt gewerkt, je nog 24 uur aan vakantiedagen kunt opnemen.

Ziekmelden.

Ziek zijn is altijd vervelend, maar niks aan te doen. Het is belangrijk dat je je ziek meldt bij je werkgever en bij onze backoffice. Als je ons niet op de hoogte stelt, kunnen we je ziektekosten niet vergoeden. Je moet je in ieder geval uiterlijk een half uur voor aanvang van de werkzaamheden afmelden bij jouw opdrachtgever en op de eerste ziektedag vóór 09:30 uur ’s ochtends telefonisch contact opnemen met onze backoffice via telefoonnummer 020-8451074 om je ziek te melden.

Wat JPD’ers zeggen.

“Bij JPD word ik goed geholpen bij het vinden van een baan die echt bij mij past. Ook helpen ze mij bij het verbeteren van mijn eigen sollicitatieskills en bijvoorbeeld het maken van een LinkedIn pagina. Ik vind het fijn dat ik weet bij wie ik terecht kan en dat er goed naar mij geluisterd wordt”

Pier van der Velde

“Ik werk nu al bijna 5 jaar via JPD en ik kan het alleen maar aanbevelen. Ik kan bij meerdere opdrachtgevers werken zonder extra loonheffing te betalen. Het contact met JPD is altijd erg fijn, ze staan altijd voor me klaar en geen vraag is te gek. Ik kan met al mijn vragen bij hen terecht en ze helpen me geweldig!”

Valerie Punter

“Ik ben zeer tevreden over JPD als uitzendbureau. Ze voelen niet als een standaard uitzendbureau. Bij JPD nemen ze de tijd voor een persoonlijk gesprek en luisteren ze naar wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Ze kijken naar mijn talenten en interesses en hebben mij geholpen met het vinden van een baan waar ik echt blij van word.”

Arjen

Wij zijn trots op onze partners: