Filters

Werken in Friesland

Ontdek een breed scala aan loopbaankansen met onze selectie banen in Friesland, waaronder vacatures in plaatsen zoals Drachten en Heerenveen. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende functie in een dynamische omgeving of een boeiende kans om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen, wij bieden diverse mogelijkheden. Blader door onze vacaturelijst en vind jouw ideale baan in het prachtige Friesland. Neem vandaag nog de volgende stap in je loopbaan!

Logistiek medewerker

Fulltime Parttime
Drachten  14

Ben je op zoek naar een gezellig en energiek team? Een team waarbij je het EK-nieuws iedere week kan bespreken en daarnaast natuurlijk ook lekker kan verdienen? Ga dan snel aan de slag als Logistiek M...

Bekijk vacature

Werkvoorbereider

Parttime
Drachten  20

Op zoek naar een parttime baan als werkvoorbereider? Draag bij aan een groene toekomst en help Nederland elektrisch te rijden! Word Werkvoorbereider bij EV Solutions in Drachten!  

Bekijk vacature

Productiemedewerker

Fulltime
Drachten  14

Heb jij een passie voor kleding en stoffen en zoek jij een nieuwe uitdaging? Word productiemedewerker in Drachten! 

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Veenhoop

Parttime Vakantiewerk Bijbaan
De Veenhoop  15,94

Op zoek naar een baan waarbij je in de zomer- en vakantieperiodes wat extra kunt verdienen? Dan is dit je kans! Ga elke maandag en/of vrijdag aan de slag als Schoonmaakmedewerker van een vakantiepark ...

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Meppel

Parttime Bijbaan
Meppel  15,94

Op zoek naar een schoonmaakbaan waar je meer dan 1 uur per dag kunt werken? Dan is dit je kans! Ga aan de slag als Schoonmaakmedewerker in Meppel voor 10 of zelfs 19 uur per week!

Bekijk vacature

Volg ons op Instagram.