Filters

Werken in Friesland:

Ontdek een breed scala aan loopbaankansen met onze selectie banen in Friesland, waaronder vacatures in plaatsen zoals Drachten en Heerenveen. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende functie in een dynamische omgeving of een boeiende kans om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen, wij bieden diverse mogelijkheden. Blader door onze vacaturelijst en vind jouw ideale baan in het prachtige Friesland. Neem vandaag nog de volgende stap in je loopbaan!

Salesmedewerker

Parttime
Amersfoort  € 12

Wil jij een toekomst in de sales of als accountmanager en alles leren over dit vakgebied? Kom werken als Sales medewerker bij RICOH in Amersfoort! 

Bekijk vacature

Junior Verkoper

Fulltime
Apeldoorn  € 13,22

Ben jij op zoek naar een baan in de sales, waarbij je je verkoopvaardigheden kan gaan ontwikkelen? Wordt Junior Verkoper in de buitendienst en leer hoe je te werk gaat als een sales professional!

Bekijk vacature

Junior Verkoper

Fulltime
Zwolle  € 13,22

Ben jij op zoek naar een baan in de sales, waarbij je je verkoopvaardigheden kan gaan ontwikkelen? Word Junior Verkoper in de buitendienst en leer hoe je te werk gaat als een sales professional!

Bekijk vacature

Bezorger

Parttime Bijbaan
Drachten  € 13,99

Zoek jij een leuke (bij)baan op maandag, dinsdag en/of woensdag? Heb jij je rijbewijs en lijkt het je leuk om fruitboxen te bezorgen? Word bezorger bij Fruitkracht in Drachten!

Bekijk vacature

Sales Consultant

Fulltime Per direct
Zwolle  € 13,27

Ben je graag met mensen in contact en wil je je verkoopvaardigheden verbeteren? Kom werken als Sales Consultant in de buitendienst!

Bekijk vacature

Volg ons op Instagram.