Betrokken partner

Kandidaat garantie

Korte lijnen

Jij herkent een van deze frustraties.

 • Je moet regelmatig op- en afschalen maar hebt hier de middelen niet voor.

 • Je wilt snel schakelen, maar de contactpersonen en werkwijzen wisselen constant

 • Je kunt of wilt het werkgeversrisico niet lopen.

 • Je mist betrokkenheid van externe partijen bij het inhuren van personeel

 • De steeds veranderende wet- en regelgeving op het gebied van HR maakt je onzeker

 • Je mist kennis op het gebied van recruitment

Tijd voor een nieuwe aanpak.

Zonde van de tijd al die frustratie. Het gaat ten koste van de focus op je bedrijf. Start daarom vandaag met een nieuwe aanpak! In 3 simpele stappen kun jij snel aan het werk met jouw nieuwe collega. Zo zorgen we samen jij verder kunt bouwen aan je bedrijf!

Van een bakje koffie is nog nooit iemand minder geworden ;)

Hoe we het aanpakken.

1.

Maak een afspraak

We nemen samen jouw wensen door.

2.

Start werving & selectie

We nemen het werk voor jou uit handen.

3.

Direct beginnen

Je nieuwe collega kan aan de slag!
Wij regelen alle (loon)administratie.

Kandidaat garantie: altijd een kandidaat voor jouw vacature!

We begrijpen dat betrokkenheid belangrijk is.

Daarom spreek je bij JPD altijd dezelfde contactpersonen. Daarmee leren we jouw organisatie nog beter kennen om de juiste match te maken. Bovendien hebben we korte lijnen: je pakt de telefoon en het is geregeld!

Maak een afspraak.

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen.

Wat klanten over ons zeggen.

Samenwerken met JPD voelt vertrouwd

“Ik werk al een aantal jaren samen met JPD. Wat ik heel fijn vind, is dat ze meedenkend zijn en altijd vooruitstrevend. Ze denken met mij mee. Daarnaast spreek ik altijd dezelfde collega’s en dat maakt het laagdrempelig om contact op te nemen met JPD. Ook ben ik zeer tevreden over de uitzendkrachten die JPD aan ons heeft geleverd. JPD kijkt naar de match tussen de cultuur van het bedrijf en de kandidaat, dat vind ik erg belangrijk.”

Albert Bosma, Productieleider
Oliehoorn

JPD denkt met ons mee

“We waren al een tijdje op zoek naar nieuwe collega’s om de planning rond te krijgen. Binnen korte tijd werden twee medewerkers geleverd, waar we ontzettend tevreden over zijn. Naast dat de nieuwe medewerkers goed zijn in hun werk passen ze ook goed in ons team. Dat is voor ons net zo belangrijk. JPD houdt bovendien regelmatig contact om kijken of we nog hulp nodig hebben. We zijn zeer tevreden met hun service en zullen in de toekomst weer contact opnemen als we personeel nodig hebben. Bedankt, JPD!”

Taeke Taekema, Planner
Industrial Cleaning Professionals

Uitzendtarieven.

Gewoon transparant. Vul je gegevens in en ontvang onze tarieven via de mail.

Daarom JPD.

Persoonlijk.

Altijd vaste een vast aanspreekpunt. Wij zijn meer dan een leverancier, we zijn jouw partner op het gebied van recruitment.

Vernieuwend.

We kijken buiten de gebaande paden om jou te helpen. Ons team is jong en dynamisch, altijd up-to-date van de nieuwste recruitment trends.

Growth mindset.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij geloven dat we samen kunnen blijven groeien door te blijven leren en verbeteren.

Uitzenden met JPD.

JPD is het uitzendbureau in Drachten en omgeving. Als jouw strategische partner in personeelsbeheer biedt JPD Personeelsdiensten uitzendoplossingen die verder gaan dan traditioneel werven. Met onze uitzendservice krijg je niet alleen toegang tot flexibel personeel, maar ook tot een pool van gekwalificeerde kandidaten die snel kunnen worden ingezet. Wij begrijpen dat jouw bedrijf dynamisch is, en daarom bieden wij op maat gemaakte uitzendoplossingen die zich aanpassen aan jouw veranderende behoeften.

De essentie van uitzenden.

Ontdek uitzenden met JPD Personeelsdiensten en hoe het bijdraagt aan flexibiliteit en snelheid in het invullen van tijdelijke posities. Bij onze uitzendservice nemen wij als uitzendbureau JPD Personeelsdiensten de kandidaat op contract. Dit biedt jou als werkgever de mogelijkheid om snel en flexibel in te spelen op veranderende personeelsbehoeften. Bovendien draagt het uitzendcontract bij aan het verminderen van administratieve lasten, aangezien JPD Personeelsdiensten verantwoordelijk is voor het beheer van salarisadministratie en juridische aspecten. Het is een efficiënte manier om tijdelijke posities in te vullen zonder langdurige verplichtingen en risico’s.

Is uitzenden de beste keuze voor mijn Bedrijf?

Kies voor uitzenden met JPD Personeelsdiensten wanneer je behoefte hebt aan flexibiliteit en snelheid in het invullen van tijdelijke posities. Of het nu gaat om seizoensgebonden drukte, projectmatig werk of onverwachte personeelsuitval, onze uitzendservice biedt de ideale oplossing. Wij nemen de wervingslast van je over, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

De voordelen van uitzenden.

Ontdek hoe uitzenden met JPD Personeelsdiensten jouw bedrijf kan versterken en ondersteunen. Hier zijn enkele kernvoordelen die wij bieden:

 • Efficiënt tijdsgebruik: Profiteer van geoptimaliseerd tijdsgebruik door ervaren recruiters die het uitzendproces van geschikte kandidaten voor jou uitvoeren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

 • Professionele inzichten: Maak gebruik van de diepgaande kennis en ervaring van onze wervingsdeskundigen, die precies weten waar te zoeken en hoe de meest geschikte kandidaten voor uitzending te identificeren.

 • Uitgebreid talentnetwerk: Verkrijg toegang tot ons uitgebreide netwerk van potentiële uitzendkrachten, inclusief zowel actieve als passieve professionals die elders mogelijk niet beschikbaar zijn.

 • Verlichting van administratieve taken: Laat onze wervingsprofessionals de administratieve last van jou overnemen, zoals het coördineren van sollicitatiegesprekken en het afhandelen van contractuele zaken, zodat jij je kunt concentreren op essentiële bedrijfsactiviteiten.

 • Flexibele ondersteuning op maat: Pas onze uitzendservices aan op basis van de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf, of het nu gaat om eenmalige projecten of doorlopende ondersteuning.

 • Risicobeperking bij ziekte: Vermijd de kosten en administratieve rompslomp die gepaard gaan met ziektedagen van medewerkers. Als een uitzendkracht ziek wordt, wordt het uitzendbureau verantwoordelijk voor de kosten en de vervanging, waardoor de werkgever mogelijk aanzienlijke besparingen realiseert.

Met recruitment service kun je met vertrouwen vooruit kijken naar een flexibele en efficiënte personeelsoplossing die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt.

Ontdek daarnaast onze andere personeelsoplossingen via werving en selectie en payrolling. Lees meer op onze specifieke pagina’s over Werving en Selectie en Payrolling.