Korte lijnen

Kandidaat garantie

Betrokken partner

Ben je op zoek naar een betrouwbaar uitzendbureau in de regio Drachten, Friesland? Zoek niet verder! Bij ons uitzendbureau ben je aan het juiste adres voor professionele en persoonlijke dienstverlening op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie.

Als hét uitzendbureau in Drachten, Friesland hebben wij een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde kandidaten die klaarstaan om jouw organisatie te versterken. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk personeel, vaste medewerkers of specialisten in een bepaald vakgebied, wij hebben de juiste mensen voor je.

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk. We geloven dat elke organisatie uniek is en daarom verdien je een oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften. Onze ervaren recruiters nemen de tijd om jouw bedrijf en de specifieke vereisten van de functie te leren kennen, zodat we de beste match kunnen maken.

Wat ons onderscheidt van andere uitzendbureaus is onze lokale expertise. Als uitzendbureau in Drachten en Friesland begrijpen we de lokale arbeidsmarkt als geen ander. We kennen de regionale bedrijven en weten wat er speelt in de regio. Hierdoor kunnen we snel en effectief inspelen op jouw personeelsvraagstukken.

We streven naar langdurige samenwerkingen met zowel onze opdrachtgevers als kandidaten. Ons doel is om de perfecte match te maken, waar beide partijen zich goed bij voelen. Daarom bieden we ook uitgebreide begeleiding en ondersteuning gedurende het hele traject, zodat zowel jij als de werknemer succesvol kunnen zijn.

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Drachten, Friesland dat zich richt op kwaliteit, maatwerk en lokale expertise? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie.

Van een bakje koffie is nog nooit iemand minder geworden

Hoe we het aanpakken.

1.

Maak een afspraak

We nemen samen jouw wensen door.

2.

Start werving & selectie

We nemen het werk voor jou uit handen.

3.

Direct beginnen

Je nieuwe collega kan aan de slag!
Wij regelen alle (loon)administratie.

Kandidaat garantie: altijd een kandidaat voor jouw vacature!

We begrijpen dat betrokkenheid belangrijk is.

Daarom spreek je bij JPD altijd dezelfde contactpersonen. Daarmee leren we jouw organisatie nog beter kennen om de juiste match te maken. Bovendien hebben we korte lijnen: je pakt de telefoon en het is geregeld!

Wat klanten over ons zeggen.

Samenwerken met JPD voelt vertrouwd

“Ik werk al een aantal jaren samen met JPD. Wat ik heel fijn vind, is dat ze meedenkend zijn en altijd vooruitstrevend. Ze denken met mij mee. Daarnaast spreek ik altijd dezelfde collega’s en dat maakt het laagdrempelig om contact op te nemen met JPD. Ook ben ik zeer tevreden over de uitzendkrachten die JPD aan ons heeft geleverd. JPD kijkt naar de match tussen de cultuur van het bedrijf en de kandidaat, dat vind ik erg belangrijk.”

Albert Bosma, Productieleider
Oliehoorn

JPD denkt met ons mee

“We waren al een tijdje op zoek naar nieuwe collega’s om de planning rond te krijgen. Binnen korte tijd werden twee medewerkers geleverd, waar we ontzettend tevreden over zijn. Naast dat de nieuwe medewerkers goed zijn in hun werk passen ze ook goed in ons team. Dat is voor ons net zo belangrijk. JPD houdt bovendien regelmatig contact om kijken of we nog hulp nodig hebben. We zijn zeer tevreden met hun service en zullen in de toekomst weer contact opnemen als we personeel nodig hebben. Bedankt, JPD!”

Taeke Taekema, Planner
Industrial Cleaning Professionals

Uitzendtarieven.

Gewoon transparant. Vul je gegevens in en ontvang onze tarieven via de mail.

Daarom JPD.

Persoonlijk.

Altijd vaste een vast aanspreekpunt. Wij zijn meer dan een leverancier, we zijn jouw partner op het gebied van recruitment.

Vernieuwend.

We kijken buiten de gebaande paden om jouw te helpen. Ons team is jong en dynamisch, altijd up-to-date van de nieuwste recruitment trends.

Growth mindset.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij geloven dat we samen kunnen blijven groeien door te blijven leren en verbeteren.