Een onvergetelijke stage.

Mijn stage bij JPD was een onvergetelijke ervaring waarbij ik veel heb geleerd en ontwikkeld op het gebied van communicatie en marketing. Ik werd verrast door de gezellige en open sfeer binnen het bedrijf, wat het voor mij gemakkelijker maakte om me thuis te voelen en de nodige vaardigheden te verbeteren.

Communicatie & recruitment.

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over het voeren van professionele telefonische gesprekken met kandidaten en bedrijven. Dit heeft mijn communicatieve vaardigheden zeker verbetert en mij geholpen om beter te luisteren en mijn boodschap over te brengen. En door de werkwijze van JPD heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de juiste match te creëren tussen kandidaten en bedrijven, wat niet altijd gemakkelijk is. Maar door de kennis en begeleiding binnen JPD werd dit wel bereikt.

“Mijn stage bij JPD was echt een feestje. Ik heb op alle vlakken kunnen leren!”

Marketing & social media.

Naast het verbeteren van mijn communicatieve vaardigheden heb ik ook veel geleerd op het gebied van marketing. Ik heb bijvoorbeeld meegewerkt aan social media campagnes en geholpen met het ontwikkelen van marketingstrategieën. Dit was een leerzame ervaring en ik heb veel geleerd over hoe ik deze vaardigheden in de praktijk kan toepassen.

Maar dat was nog niet alles, ik kreeg ook de kans om TikTok te werken. En niet veel later gingen we viraal! Ik denk dat ik nog steeds niet helemaal begrijp hoe het gebeurd is, maar het was in ieder geval super tof om mee te maken.

Waarschuwing!

Als ik dan toch een waarschuwing mag geven aan de toekomstige stagiair(s): Als je niet van sterke koffie houdt, en je wilt niet ineens op TikTok verschijnen, dan is dit misschien niet de stage voor jou. Maar zeg nou zelf, wie wil er nou niet op TikTok viraal gaan?

Ondanks deze waarschuwing kan ik JPD absoluut aanbevelen aan de volgende stagiair. Het was een leuke en leerzame tijd en ik zou het bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

Dus zoek je een stage met een gezellige sfeer en waar je veel kunt leren, dan is JPD-personeelsdiensten zeker een aanrader!

Lees meer

Blijf up to date.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!