Kennismaking met recruitment

Mijn stage bij JPD Personeelsdiensten was erg leerzaam en uitdagend. Wat ik vooral leuk vond, was de diversiteit aan leerervaringen, waarbij mijn focus lag op sociale media, blogs en SEO. Naast het opdoen van kennis op deze gebieden, heb ik ook geleerd over werken in de recruitment branche.

Planning voor succes

Een belangrijke taak was het maken van een gedetailleerde planner voor onze media-uitingen, beter bekend als een content kalender. Door een slimme kalender te maken, konden we zorgen voor regelmatige en consistente content. Zo konden we verschillende soorten content, zoals blogposts, quotes en video’s, strategisch plannen en publiceren, rekening houdend met belangrijke data en gebeurtenissen.

Duiken in SEO

Een ander interessant deel van mijn stage was het onderzoek naar SEO-strategieën. We hebben grondig zoekwoordenonderzoek gedaan om te begrijpen waar potentiële kandidaten naar zoeken. Vervolgens hebben we deze zoekwoorden slim geïntegreerd in onze website, bijvoorbeeld door meta descriptions en title tags te optimaliseren. Het draaide allemaal om het maken van goede en relevante inhoud, met de behoeftes van gebruikers in gedachten.

Plezier en samenwerking

Bij JPD was er altijd ruimte voor plezier en gezelligheid op de werkvloer. Een hoogtepunt voor mij was het kerstdiner, waar we met z’n allen heerlijk hebben genoten van lekker eten.

In conclusie was mijn stage bij JPD Personeelsdiensten een waardevolle ervaring. Ik heb veel geleerd over recruitment en mijn vaardigheden op het gebied van sociale media, content creatie en SEO flink verbeterd. Ik kijk met veel dankbaarheid terug op deze periode en ben klaar om mijn nieuwe kennis toe te passen in mijn verdere carrière.

Lees meer

Blijf up to date.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!