Gratis plan van aanpak

Kandidaat garantie

Transparant en eerlijk

Jij herkent de frustraties.

 • Je wilt je bedrijf laten groeien maar je hebt te weinig personeel

 • Je hebt veel vacatures open het hele jaar door, maar weinig sollicitaties

 • De HR-afdeling heeft te weinig tijd om te focussen op recruitment

 • En alle andere collega’s hebben ook geen tijd

 • Je mist kennis op het gebied van marketing om de juiste kandidaten aan te trekken

Tijd voor een andere aanpak.

Klopt het een beetje? Dan is het tijd om in actie te komen. Stop de onzekerheid en het verspillen van tijd. Start met ons 3 stappen recruitment marketing programma. Zorg dat jouw vacatures ingevuld worden en laat je bedrijf groeien.

Van een bakje koffie is nog nooit iemand minder geworden ;)

Hoe we het aanpakken.

1.

Maak een afspraak

We nemen samen jouw wensen door en stellen gratis een plan van aanpak op.

2.

Start campagne

We nemen het werk voor jou uit handen en zorgen voor kwalitatieve kandidaten op jouw vacature!

3.

Selectie

Jij kunt beginnen aan de selectie voor de nieuwe collega!

We hebben iedere maand slechts plek voor een aantal opdrachten, dus wees er snel bij!

Wij begrijpen dat het moeilijk is de juiste sollicitanten aan te trekken.

Met onze kennis van online marketing in combinatie met recruitment helpen wij bedrijven bij het aantrekken van nieuwe werknemers.

Pakketten en prijzen.

1 Vacature

€ 849,-

Vanafprijs
Per 4 weken, maandelijks opzegbaar

Wat zit hierin?
 • Gratis plan van aanpak op basis van jouw behoeften

 • Inzet social media en jobboards op basis van doelgroep

 • Ontwerp advertenties en teksten op basis van eigen huisstijl

 • (Her)schrijven vacaturetekst

Meerdere vacatures

€ 1049,-

Vanafprijs
Per 4 weken, maandelijks opzegbaar

Wat zit hierin?
 • Gratis plan van aanpak op basis van jouw behoeften

 • Inzet social media en jobboards op basis van doelgroep

 • Ontwerp advertenties en teksten op basis van eigen huisstijl

 • (Her)schrijven vacaturetekst

 • Kandidaat garantie: geen sollicitaties, geld terug!

Vacatures & employer branding

€ n.t.b.,-

Wat zit erin?
 • Gratis plan van aanpak op basis van jouw behoeften

 • Structurele oplossing voor jouw wervingsuitdaging. We maken samen met jou een plan en uitvoering voor de langere termijn.

 • Kandidaat garantie: geen sollicitaties, geld terug!

Wat jouw voordelen zijn.

Daarom JPD.

Persoonlijk.

Altijd vaste een vast aanspreekpunt. Wij zijn meer dan een leverancier, we zijn jouw partner op het gebied van recruitment.

Vernieuwend.

We kijken buiten de gebaande paden om jou te helpen. Ons team is jong en dynamisch, altijd up-to-date van de nieuwste recruitment trends.

Growth mindset.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij geloven dat we samen kunnen blijven groeien door te blijven leren en verbeteren.

Wat klanten over ons zeggen.

JPD denkt met ons mee

“We waren al een tijdje op zoek naar nieuwe collega’s om de planning rond te krijgen. Binnen korte tijd werden twee medewerkers geleverd, waar we ontzettend tevreden over zijn. Naast dat de nieuwe medewerkers goed zijn in hun werk passen ze ook goed in ons team. Dat is voor ons net zo belangrijk. JPD houdt bovendien regelmatig contact om kijken of we nog hulp nodig hebben. We zijn zeer tevreden met hun service en zullen in de toekomst weer contact opnemen als we personeel nodig hebben. Bedankt, JPD!”

Taeke Taekema, Planner
Industrial Cleaning Professionals

Samenwerken met JPD voelt vertrouwd

“Ik werk al een aantal jaren samen met JPD. Wat ik heel fijn vind, is dat ze meedenkend zijn en altijd vooruitstrevend. Ze denken met mij mee. Daarnaast spreek ik altijd dezelfde collega’s en dat maakt het laagdrempelig om contact op te nemen met JPD. Ook ben ik zeer tevreden over de uitzendkrachten die JPD aan ons heeft geleverd. JPD kijkt naar de match tussen de cultuur van het bedrijf en de kandidaat, dat vind ik erg belangrijk.”

Albert Bosma, Productieleider
Oliehoorn

Maak een afspraak.

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen.

Blijf up to date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wat is Recruitment Marketing?

Recruitment marketing is een strategische benadering die marketingtechnieken toepast op het wervingsproces. Het doel is om jouw bedrijf als een aantrekkelijke werkgever te positioneren en zo de beste kandidaten aan te trekken. Door gebruik te maken van data-analyse, gerichte campagnes en aantrekkelijke content, zorgen we ervoor dat jouw vacatures opvallen en de juiste doelgroep bereiken.

Waarom moet je recruitment marketing inzetten?

Het inzetten van recruitment marketing biedt diverse voordelen:

 • Meer sollicitaties: Door gerichte marketingcampagnes en sterke SEO zorgen we ervoor dat jouw vacatures opvallen en een breed publiek bereiken, wat leidt tot meer sollicitaties.

 • Betere sollicitaties: Recruitment marketing helpt bij het aantrekken van beter gekwalificeerde kandidaten die passen bij jouw bedrijfscultuur en waarden.

 • Grotere zichtbaarheid: Door gerichte marketingcampagnes en sterke SEO zorgen we ervoor dat jouw vacatures opvallen en een breed publiek bereiken.

 • Betere kandidatenervaring: Recruitment marketing helpt bij het creëren van een positieve en consistente ervaring voor kandidaten, wat bijdraagt aan het aantrekken van topkandidaten.

 • Snellere werving: Een efficiënt wervingsproces vermindert de tijd tot aanname en de kosten per aanname.

Wat we aanbieden:

Employer Branding
Bouw een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk dat topkandidaten aanspreekt. Employer branding is het proces waarbij een bedrijf zichzelf positioneert als een aantrekkelijke werkgever. Dit omvat het ontwikkelen van een positieve reputatie en imago, waardoor potentiële kandidaten worden aangetrokken. Bij JPD Personeelsdiensten helpen we bedrijven met het creëren van een consistent en aantrekkelijk merkbeeld dat resoneert met de waarden en cultuur van het bedrijf.

Talent Acquisitie
Trek de beste talenten aan door gerichte wervingscampagnes en strategieën. Talent acquisitie is meer dan alleen het vullen van openstaande vacatures; het is een strategische aanpak om de beste kandidaten te vinden en aan te trekken. Dit omvat het identificeren van toekomstige wervingsbehoeften, het opbouwen van relaties met potentiële kandidaten en het creëren van een talentenpool. Onze experts ontwikkelen op maat gemaakte strategieën om jouw bedrijf te helpen de meest gekwalificeerde en passende kandidaten aan te trekken.

Social media recruitment
Vergroot je bereik en vind de juiste kandidaten via platforms zoals LinkedIn, Facebook en Instagram. Social media recruitment maakt gebruik van sociale netwerken om kandidaten te vinden en aan te trekken. Door doelgerichte advertenties en boeiende content te plaatsen op platforms waar jouw ideale kandidaten actief zijn, kunnen we een breed en divers publiek bereiken. Dit verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van jouw vacatures, maar helpt ook bij het opbouwen van een sterk werkgeversmerk.

Vacaturemarketing

Optimaliseer je vacatureadvertenties om beter gevonden te worden en meer geschikte kandidaten aan te trekken. Vacaturemarketing richt zich op het promoten van vacatures op een manier die maximale zichtbaarheid en respons oplevert. Dit omvat het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten, het kiezen van de juiste wervingskanalen en het optimaliseren van advertenties voor zoekmachines. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw vacatures opvallen en de juiste kandidaten aantrekken.

Recruitment SEO
Verbeter de vindbaarheid van jouw vacatures in zoekmachines met gerichte SEO-technieken. Recruitment SEO is het proces van het optimaliseren van vacatureteksten en carrièresites om hoger te scoren in zoekresultaten. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden, het verbeteren van de laadsnelheid van de website en het creëren van een gebruiksvriendelijke ervaring. Door SEO-technieken toe te passen, zorgen we ervoor dat jouw vacatures gemakkelijk te vinden zijn voor potentiële kandidaten.

Contentcreatie voor recruitment
Creëer boeiende en informatieve content die potentiële kandidaten aanspreekt. Contentcreatie voor recruitment omvat het produceren van waardevolle en aantrekkelijke inhoud die kandidaten informeert en inspireert. Dit kan blogs, video’s, infographics en testimonials omvatten. Onze contentstrategieën zijn gericht op het aantrekken van de juiste kandidaten door hen te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen.

Digitale werving
Maak gebruik van digitale kanalen en data-analyse om jouw wervingsproces te optimaliseren. Digitale werving maakt gebruik van online tools en technologieën om het wervingsproces te stroomlijnen en te verbeteren. Dit omvat het gebruik van applicant tracking systemen (ATS), AI-gestuurde selectieprocessen en data-analyse om de effectiviteit van wervingscampagnes te meten en te optimaliseren. Onze digitale wervingsstrategieën helpen bedrijven om sneller en efficiënter de juiste kandidaten te vinden.

Kandidatenbetrokkenheid
Verhoog de betrokkenheid van kandidaten met effectieve communicatie en engagement strategieën. Kandidatenbetrokkenheid is het proces van het opbouwen en onderhouden van relaties met potentiële kandidaten. Dit omvat het gebruik van gepersonaliseerde communicatie, het bieden van een uitstekende kandidatenervaring en het creëren van een positieve indruk van het bedrijf. Onze strategieën zijn ontworpen om kandidaten betrokken en geïnteresseerd te houden gedurende het hele wervingsproces.

Recruitment analytics
Gebruik data en analytics om inzicht te krijgen in jouw wervingsprestaties en verbeterpunten. Recruitment analytics is het gebruik van data-analyse om het wervingsproces te evalueren en te verbeteren. Dit omvat het meten van key performance indicators (KPI’s), het analyseren van kandidatenbronnen en het identificeren van trends en patronen. Onze data-gedreven aanpak helpt bedrijven om weloverwogen beslissingen te nemen en hun wervingsstrategieën continu te verbeteren.