Ieder moment opzegbaar

Betrokken partner

Korte lijnen

Jij herkent een van deze frustraties.

  • Je hebt geen tijd om je bezig te houden met loonadministratie.

  • Je kunt of wilt het werkgeversrisico niet lopen.

  • De steeds veranderende wet- en regelgeving op het gebied van HR maakt je onzeker

  • Je wilt snel schakelen, maar contactpersonen en werkwijzen wisselen constant

  • Je mist betrokkenheid van externe partijen

Tijd voor een nieuwe aanpak.

Zonde van de tijd al die frustratie. Het gaat ten koste van de focus op je bedrijf. Start daarom vandaag met een nieuwe aanpak en begin met payroll via JPD. In 3 simpele stappen kun jij snel aan het werk met jouw nieuwe collega. Zo zorgen we samen jij verder kunt bouwen aan je bedrijf!

Van een bakje koffie is nog nooit iemand minder geworden ;)

Hoe we het aanpakken.

1.

Maak een afspraak

We nemen samen jouw wensen door.

2.

Meld je nieuwe collega aan

Stuur ons een Whatsappje
en we regelen de rest.

3.

Direct beginnen

Je nieuwe collega kan aan de slag!
Wij regelen alle (loon)administratie.

Van een bakje koffie is nog nooit iemand minder geworden ;)

We begrijpen dat ontzorging belangrijk is.

Daarom weet je zeker dat je bij JPD altijd voldoet aan de juiste wet- en regelgeving. Ook heb je de optie om ieder moment een collega zelf in dienst te nemen. Daarnaast houden wij van korte lijnen: je pakt de telefoon en het is geregeld! Wel zo handig met payroll.

Maak een afspraak.

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen om jouw payroll opties te bespreken.

Wat klanten over ons zeggen.

Samenwerken met JPD voelt vertrouwd

“Ik werk al een aantal jaren samen met JPD. Wat ik heel fijn vind, is dat ze meedenkend zijn en altijd vooruitstrevend. Ze denken met mij mee. Daarnaast spreek ik altijd dezelfde collega’s en dat maakt het laagdrempelig om contact op te nemen met JPD. Ook ben ik zeer tevreden over de uitzendkrachten die JPD aan ons heeft geleverd. JPD kijkt naar de match tussen de cultuur van het bedrijf en de kandidaat, dat vind ik erg belangrijk.”

Albert Bosma, Productieleider
Oliehoorn

JPD denkt met ons mee

“We waren al een tijdje op zoek naar nieuwe collega’s om de planning rond te krijgen. Binnen korte tijd werden twee medewerkers geleverd, waar we ontzettend tevreden over zijn. Naast dat de nieuwe medewerkers goed zijn in hun werk passen ze ook goed in ons team. Dat is voor ons net zo belangrijk. JPD houdt bovendien regelmatig contact om kijken of we nog hulp nodig hebben. We zijn zeer tevreden met hun service en zullen in de toekomst weer contact opnemen als we personeel nodig hebben. Bedankt, JPD!”

Taeke Taekema, Planner
Industrial Cleaning Professionals

Payrolltarieven.

Gewoon transparant. Vul je gegevens in en ontvang onze tarieven via de mail.

Daarom JPD.

Persoonlijk.

Altijd vaste een vast aanspreekpunt. Wij zijn meer dan een leverancier, we zijn jouw partner op het gebied van recruitment.

Vernieuwend.

We kijken buiten de gebaande paden om jou te helpen. Ons team is jong en dynamisch, altijd up-to-date van de nieuwste recruitment trends.

Growth mindset.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij geloven dat we samen kunnen blijven groeien door te blijven leren en verbeteren.