Waar we voor staan.

Bij JPD gaan we verder dan alleen het vervullen van vacatures. We willen een positieve impact hebben op levens en organisaties door de juiste mensen op de juiste plek te brengen. Onze missie is om waarde te creëren, geluk te bevorderen en bij te dragen aan de groei van individuen en bedrijven.

Voor ons staat partnerschap centraal in elke samenwerking. We hechten veel waarde aan het leren kennen van elkaar, zodat we altijd de juiste match kunnen maken. We streven naar langdurige samenwerkingen waarbij alle partijen gelukkig zijn.

De kracht van JPD.

Onze collega’s hebben allemaal een growth mindset. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zien problemen als kansen om te groeien. Onze persoonlijke aanpak en vernieuwende blik op recruitment maken ons anders dan anderen. We blijven voortdurend leren en verbeteren, omdat we geloven dat dit essentieel is om succesvol te zijn.

Meet the Team.

Marrit Tamminga

Recruitment expert & eigenaresse

Ondernemer met een growth mindset en een passie voor recruitment (marketing). Ik ga geen uitdaging uit de weg!

Bente Tamminga

Recruiter

Connecties maken met mensen is wat mij blij maakt! Ik krijg een kick van het maken van de juiste match.

Vera nieuw

Vera Jongsma

Recruiter

Het vinden van een passende organisatie bij iedere kandidaat is voor mij het belangrijkste aan recruitment. Tevredenheid van beide partijen, dit is waar ik voor ga!

Gerard Askes

Visual content creator

Als visual content creator help ik jouw bedrijf tot leven te brengen door middel van pakkende foto’s, video’s en grafische vormgeving.

Femke Paulusma

Stagiair

Als enthousiaste marketing- en communicatiestudent sta ik klaar om te leren en te groeien. Ik ben gedreven door creativiteit en vastberadenheid.

Volg ons op Instagram.