Altijd een
persoonlijk gesprek

Binnen 24 uur
een reactie

Jouw wensen
staan voorop

De keuze is niet makkelijk.

Je zoekt een nieuwe baan, maar waar moet je beginnen? Hoe kom je er achter waar je goed in bent? Wat vind je leuk en wat wil je absoluut niet? Hoe kom je er achter waar jij echt gelukkig van wordt? Wij begrijpen dat het moeilijk is om een baan te vinden die bij je past. Daarom helpen we jou een handje in de juiste richting. We bieden jou een gratis baan keuzehulp gesprek met een van onze collega’s. Want geld verdienen moet iedereen, maar werkgeluk is minstens zo belangrijk!

Hoe het werkt.

1.

Plan een gesprek

Je kunt direct een moment kiezen wanneer het jou het beste uitkomt.

2.

Gesprek met een
van onze coaches

Jij vertelt, wij luisteren.
Zo weet je zeker dat jij een
baan krijgt die echt bij jou past!

3.

Advies en
vervolg

Wij helpen je bij het maken
van een keuze.

Altijd een persoonlijk gesprek.

Solliciteren is niet niks. Je stelt je kwetsbaar op en dat kan spannend zijn. Daarom is er niets zo vervelend als je vervolgens niets hoort of een afwijzing ontvangt per e-mail. Dat begrijpen wij maar al te goed.

Iedereen verdient een kans om zijn motivatie persoonlijk toe te lichten, daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijk gesprek. Vervolgens kijken we samen naar jouw wensen om een passende nieuwe functie voor jou te vinden. Kom je ook met ons kennismaken?

Testimonials.

“Ik werk nu al bijna 5 jaar via JPD en ik kan het alleen maar aanbevelen. Ik kan bij meerdere opdrachtgevers werken zonder extra loonheffing te betalen. Het contact met JPD is altijd erg fijn, ze staan altijd voor me klaar en geen vraag is te gek. Ik kan met al mijn vragen bij hen terecht en ze helpen me geweldig!”

Valerie Punter

“Bij JPD word ik goed geholpen bij het vinden van een baan die echt bij mij past. Ook helpen ze mij bij het verbeteren van mijn eigen sollicitatieskills en bijvoorbeeld het maken van een LinkedIn pagina. Ik vind het fijn dat ik weet bij wie ik terecht kan en dat er goed naar mij geluisterd wordt”

Pier van der Velde

“Ik ben zeer tevreden over JPD als uitzendbureau. Ze voelen niet als een standaard uitzendbureau. Bij JPD nemen ze de tijd voor een persoonlijk gesprek en luisteren ze naar wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Ze kijken naar mijn talenten en interesses en hebben mij geholpen met het vinden van een baan waar ik echt blij van word.”

Arjen

Maak een afspraak.

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen.