Gratis quickscan

Partnerschap

Cultuur wervingsexpertise

cv-tips

Jij wilt af van deze frustraties.

  • Je hebt een personeelstekort en wil dit graag inhouse oplossen.

  • Je mist kennis op het gebied van recruitment.

  • De HR-afdeling heeft te weinig tijd om te focussen op de werving en selectie.

  • Je vindt het lastig werknemers te vinden die echt bij jouw cultuur passen.

Herkenbaar?

Begrijpelijk. Niet getreurd, wij kunnen je helpen. Ons recruitment team komt jou inhouse ondersteunen op het gebied van werving en selectie en recruitment. Geen werving- en selectie fee of uitzendfactor, je betaalt alleen voor de hulp die je nodig hebt. Dat is wel zo eerlijk toch?

Het 3 stappen inhouse-plan.

1.

Quickscan aanvragen

We starten met een quickscan om in kaart te brengen waar je mee geholpen bent.

2.

Advies gesprek

Samen bepalen we hoe we jou kunnen helpen, je betaalt alleen voor wat je nodig hebt!

3.

Start inhouse opdracht

Wij ontzorgen je voor de periode die we samen afspreken. Laat de nieuwe collega’s maar komen!

Transparante prijs.

Inhouse HR-suppor

Uurtarief excl. btw.

€ 85,-

Wat kun je verwachten?

  • Gratis quickscan van jouw recruitmentproces.

  • Al vanaf 4 uur per week.

  • In te vullen op basis van jouw wensen en behoeften.

  • Schrijven van vacatures, uitzetten van campagnes, werving en selectie, hulp bij onboarding.

Wij begrijpen de ergernissen.

Daarom, met onze expertise en bewezen succes in recruitment en marketing, bieden wij een oplossing om het wervingsproces te transformeren en jouw positie als werkgeversmerk te versterken. We werken met opdrachtgevers in diverse branches.

Wat jouw voordelen zijn.

Jouw groei, onze prioriteit.

Wij matchen niet alleen vaardigheden, maar ook de bedrijfscultuur, waardoor nieuwe collega’s zich écht onderdeel van het team voelen. We gaan we verder dan het vullen van vacatures. We streven ernaar om jouw bedrijf te helpen groeien. Onze recruiters gaan hand in hand met jou mee op jouw pad naar succes. Ze brengen niet alleen vaardigheden en ervaring met zich mee, maar ook een toewijding om de visie van jouw bedrijf tot leven te brengen.

Ondersteuning op maat

Voor deze samenwerking hadden we te kampen met aanhoudende frustraties in ons wervingsproces. We wilden af van kortstondige samenwerkingen met bureaus en uitzendkrachten. Met hun professionele aanpak hebben we niet alleen een partner gevonden die ons volledig ondersteunde in werving, maar ook een sparringpartner die onze bedrijfscultuur begreep en medewerkers vond die naadloos aansluiten. Dit heeft niet alleen onze wervingsproblemen opgelost, maar heeft ons ook geholpen om ons werkgeversmerk te versterken in de regio.

Yvette Staal – Eigenaresse Fruitkracht

Maak een afspraak.

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen.

Veelgestelde vragen.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen werving en selectie. We bouwen samen aan een sterk werkgeversmerk en richten ons op cultuurmatching. Daarnaast maken we gebruikt van recruitment en marketing: een gouden combinatie om snel te kunnen groeien.

Onze snelheid hangt af van de specifieke behoeften en schaarste van de functie. We streven ernaar om vacatures zo efficiënt mogelijk in te vullen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Onze prijzen variëren afhankelijk van uw behoeften en de omvang van de dienstverlening. We bieden zowel op maat gemaakte abonnementen als flexibele uurtarieven aan. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

We zijn voornamelijk actief in de logistiek, productie, schoonmaak, horeca & retail, administratie & HR en marketing & sales. Eigenlijk is de branche niet belangrijk. Jouw organisatie en goelgroep goed leren kennen wel!

We werken samen aan de employer branding, waarbij we de communicatie met sollicitanten verbeteren, de bedrijfscultuur benadrukken en jouw organisatie positief profileren in de regio. Daarnaast werven we uit jullie naam, niet uit naam van JPD.

Absoluut. Zelfs als je een bestaande HR-afdeling hebt, kunnen we aanvullende expertise en ondersteuning bieden, waardoor jouw HR-team zich kan concentreren op strategische initiatieven terwijl wij ons bezighouden met werving en selectie en instroom van nieuw personeel.

Dat is geheel afhankelijk van de hulpvraag. Sommige klanten zijn na een halfjaar volledig geholpen, maar anderen hebben onze hulp langer nodig. We houden jouw forecast voortdurend in de gaten om goed in te spelen op wat er komen gaat.

Daarom JPD.

Persoonlijk.

Altijd vaste een vast aanspreekpunt. Wij zijn meer dan een leverancier, we zijn jouw partner op het gebied van recruitment.

Vernieuwend.

We kijken buiten de gebaande paden om jouw te helpen. Ons team is jong en dynamisch, altijd up-to-date van de nieuwste recruitment trends.

Growth mindset.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij geloven dat we samen kunnen blijven groeien door te blijven leren en verbeteren.

Blijf up to date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!